Nijmegen in 2018 Groene hoofdstad van Europa

door B Hendriks op 6 juli 2016

Op 22 juni maakte de jury van de Green Capital of Europe Award bekend dat Nijmegen de winnaar, Nijmegen is in 2018 dé Groene hoofdstad van Europa. Na een spannende jury presentatie in Ljubljana waar ook vertegenwoordigers van Binnenstadservice present waren, kwam een dag later dit geweldige resultaat. Nijmegen loopt voorop in duurzaamheid. Het was tenslotte ook de stad waar in 2008 de Binnenstadservice van start ging. Dat Nijmegen Green Capital wordt van Europa geeft ook een nieuwe ‘boost’ voor duurzame stadslogistiek. En in ditzelfde Green Capital jaar viert Binnenstadservice met een internationaal congres Duurzame Stadslogistiek op 16 april 2018 haar 10 jarig bestaan.

Comments achterlaten is niet mogelijk.

Previous post:

Next post: