Home & Nieuws

door admin op 16 april 2008

Binnenstadservice is het stadslogistiek servicecentrum aan de rand van diverse steden in Nederland. Dit servicecentrum levert goederenservices aan bewoners en ondernemers in en buiten de stad. Binnenstadservice is het fysieke en virtuele punt in de logistieke keten dat lange afstandstransport ontkoppelt van de fijnmazige logistiek in stedelijk gebied, en andersom. Naast lokale klanten maken (inter)nationale verladers en webwinkels gebruik van deze services. Binnenstadservice reduceert hiermee het aantal vrachtbewegingen en realiseert tegelijkertijd verbetering van de luchtkwaliteit, verkeersveiligheid en bereikbaarheid in de aangesloten steden.

Kijk ook naar de website van Goederenhubs, een initiatief van Binnenstadservice. Na jarenlange ervaring in diverse steden met marktpartijen, overheden en onderzoekers, was de tijd rijp voor een volgende stap: De combinatie van lokale kracht met landelijke aanwezigheid. Een nieuw zicht op stadslogistiek. Met deze groep van Goederenhubs gaan we samen op weg naar zero emissie stadslogistiek in 2020!

Comments achterlaten is niet mogelijk.

Next post: